Κυριακή 13 Μαΐου 2018

H ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕ !!!




Την πιο βαθιά ανάσα της Πατρίδας να νιώσεις μέσα στις Δυνάμεις Καταδρομών…

όπως έγινε πραγματικότητα το παιδικό σου όνειρο να φορέσεις και να τιμήσεις τη στολή του Έλληνα Αξιωματικού με τον πράσινο μπερέ, τα επιρράματα των Καταδρομών και τις μεταλλικές πτέρυγες αλεξιπτωτιστή στο στήθος σου …. στη συνέχεια ταξίδι και μια ευχή στις επόμενες γενιές ….


Θυμήσου καλά Διονύση αυτό που αγάπησες τόσο πολύ, μην μετανιώσεις που δεν το πρόδωσες …...δεν το ευτέλισες …δεν το αρνήθηκες......πόσες θύμησες κι απόψε :

Αναμενόμενη η συνάντηση στην εκδήλωση της 27ης Φεβρ. 2018 για τα "70 ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ" στη Λέσχη Αξιωματικών Ενόπλων Δυνάμεων (Λ.Α.Ε.Δ) των αξιωματικών της 2ας Μοίρας Αλεξιπτωτιστών της δεκαετίας του ‘ 90 με λευκά μαλλιά πια, απόστρατοι με πολιτική περιβολή, αλλά τόσο δυνατοί στην ψυχή τους …ο διοικητής της 2ας Μαλ αντισυνταγματάρχης(τότε)Γεώργιος Καραποστόλου, ο υποδιοικητής ταγματάρχης(τότε) Γεώργιος Πελεκάσης … οι διοικητές των Λόχων κρούσης Λοχαγοί(τότε) Βασίλειος Μπαλντούμης και Χρήστος Καρυώτης …ο υπολοχαγός(τότε) Αθανάσιος Παπασταύρου ....ο ανθ/γός(τότε) Βασίλειος Ψώνης ...

Τα λόγια του Κωστή Παλαμά από το ποίημα "Η λειτουργία δεν τελείωσε", (1925) στοιχειώνουν την αποψινή νύχτα για όλους τους Λοκατζήδες :

Χρωστάμε σε όσους ήρθαν, πέρασαν, θα'ρθούνε, θα περάσουν.
Κριτές θα μας δικάσουν οι αγέννητοι, οι νεκροί.....



Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2018
Διονύσιος Κ. Αναστασόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου